>

Primii pași spre digitalizare

Tech Aid

Educație în IT

Deși cuvântul infrastructură asociat cu domeniul IT ne duce cu gândul de multe ori la rețele de calculatoare, acest termen face referire la toate uneltele digitale care pot fi folosite pentru a ușura munca noastră.

Aceste tool-uri sunt de multe ori folosite de către noi într-un mod superficial, ca un exercițiu banal: gândiți-vă când ați folosit ultima dată funcționalitățile Google Search pentru a afla informații doar despre site-ul dumneavoastră. Intuitivitatea, în special, componentelor software ne permite să cădem într-un cerc vicios, cel în care folosim un produs IT fără a-i citi documentația sau a participa la un training și utilizăm doar funcționalitățile care sunt ușor accesibile la nivel de interfață (spre exemplu, Microsoft Excel are în librăria sa un număr de 467 de funcții, dintre care 11 sunt folosite în aproape 99% dintre cazuri, datorită faptului că utilizatorii nu cunosc proprietățile și rezultatele celorlalte funcții).

Tech Aid Factor este printre puținele companii de Software care livrează produsele și se asigură de faptul că acestea sunt utilizate la capacitate maximă, de asemenea noi, educăm personalul dumneavoastră și în vederea utilizării produselor deja instalate și date spre folosință de către alți producători. Mai mult, înainte de a începe dezvoltarea unui produs, Tech Aid crează o analiză complexă a fluxurilor operaționale din companie pentru a înțelege mai bine modul de lucru și nivelul de absorbție a abilităților IT.

Dacă dorești o astfel de analiză poți să stabilești o întâlnire cu noi

Stabilire întâlnire